Nieuwe initiatieven
Colijnsplaat

CPO Colijnsplaat

Wij zijn een groep enthousiaste jongeren uit Colijnsplaat die woningzoekend zijn. Een kwalitatieve goede woning voor een leuke prijs is in deze tijd moeilijk te vinden. Daarom nemen wij het heft in eigen handen. Wij willen voor starters bereikbare nieuwbouwwoningen bouwen in Colijnsplaat. Gemeente Noord-Beveland steunt ons initiatief en is bereid een locatie beschikbaar te stellen in de 1e fase van het nieuw te ontwikkelen bouwplan Molenweg in Colijnsplaat. Interesse? Lees het amibitiedocument op deze pagina en neem gerust contact op.

Het uitgangspunt is het bouwen van 8 tot 12 woningen in twee verschillende woningtypes:

  • Type 1 -Woningen met 2 slaapkamers
  • Type 2 –  Woningen met 3 slaapkamers, met eventueel extra ruimte in de kap

We streven naar vrij-op-naamprijzen van maximaal €200.000,- voor het type met 2 slaapkamers en €250.000,- voor het type met 3 slaapkamers. De woningen kunnen gegroepeerd worden per type, of juist gemengd, bijvoorbeeld de tussenwoningen kleiner dan de hoekwoningen. We vinden het in ieder geval belangrijk dat er een bepaalde mate van zelfwerkzaamheid mogelijk is om hiermee de kostprijs van de woningen te verlagen.

Ben je ook enthousiast geworden en wil je samen met ons je eigen droomwoning ontwikkelen? Neem contact met ons op via info@cpoz.nl!

Richtlijnen deelname CPO Colijnsplaat

  • Je bent woonachtig op Noord-Beveland, of je wilt je hier graag vestigen
  • Je hebt binding met Noord-Beveland
  • Maximale leeftijd van 35 jaar

Interesse of meer informatie over CPO Colijnsplaat?

Neem gerust contact met ons op via info@cpoz.nl we informeren je graag over de mogelijkheden!